Copywriting

Snel zélf dat blog, referentverhaal of die teksten voor je nieuwe website schrijven? Niet doen. Het leidt af van je eigenlijke vak en geeft bovendien niet de professionele uitstraling die je bedrijf verdient. Interviews houden, afspraken maken, de planning bewaken, feedback verwerken, professionele beeldselectie én het opleveren van de goedgekeurde eindtekst: wij nemen het over en jij laat los. Houd je meteen tijd over voor je core business.

En zó groeit je bedrijf: omdat jij je focus juist hebt, en wij ervoor zorgen dat je onderneming zichtbaar blijft in de markt.


Lees verder...

GHOSTWRITING

Steeds meer bedrijven brengen een boek uit voor hun prospects en klanten in de vorm van een onderbouwd verhaal dat verschijnt als hard copy en/of e-book. Logisch ook: het is de perfecte manier om je expertstatus over een bepaald onderwerp te claimen richting de markt. Maar een boek schrijf je niet zómaar even. Daarom helpen wij bedrijven in heel Nederland om hun verhaal te vertellen: wij nemen het schrijfproces over en maken van losse aantekeningen een degelijk, goedlopend verhaal dat staat als een huis. Dat doen we praktisch, kwalitatief en resultaatgericht. Start vandaag nog.


Lees verder...
'Onderscheid je van de massa: wees relevant in wat je zegt en doet
én los gewóón de problemen van jouw klanten op.'