Copywriting

Snel zélf dat blog, referentverhaal of die teksten voor je nieuwe website schrijven? Niet doen. Het leidt af van je eigenlijke vak en geeft bovendien niet de professionele uitstraling die je bedrijf verdient. Interviews houden, afspraken maken, de planning bewaken, feedback verwerken, professionele beeldselectie én het opleveren van de goedgekeurde eindtekst: Moonen Media neemt het over en jij laat los. Hou je meteen tijd over voor je core business.

 

En zó groeit je bedrijf: omdat jij je focus juist hebt, en een ander ervoor zorgt dat je onderneming zichtbaar blijft in de markt.


Lees verder...

GHOSTWRITING

Steeds meer bedrijven en ondernemers brengen een boek uit (online of op papier) voor hun prospects en klanten. Logisch ook: het is de perfecte manier om je expertstatus over een bepaald onderwerp te claimen richting de markt. Maar een boek schrijf je niet zómaar even.

 

Moonen Media helpt ondernemers in heel Nederland om hun verhaal te vertellen: door ghostwriting, schrijfcoaching en eindredactie aan te bieden. De insteek is praktisch, kwalitatief en resultaatgericht. Boek schrijven? Start vandaag nog.

 


Lees verder...
'Onderscheid je van de massa: wees relevant in wat je zegt en doet
én los gewóón de problemen van jouw klanten op.'