Mei 2020 - referent

Tevreden opdrachtgever over eindredactie

Ghostwriter managementboek Moonen Media

Ik werk, vanuit Moonen Media als ghostwriter, schrijfcoach en eindredacteur. Meestal voor ondernemers die ein-de-lijk hun managementboeken willen schrijven. Zie onderstaande reactie van Hoessein Andalibi: een man met een verháál. Kun je geloven dat mijn werk vaak niet als werken voelt?

Eindredactie manuscript 

"Je verhaal op papier zetten is 1 ding. In mijn geval getypt op deze laptop. Stap 2 is het aandurven om een heel persoonlijk verhaal te laten redigeren door iemand. Susan je bent niet zomaar iemand. Je hebt mij keihard geholpen en voorzien van alle tips. Na het eerste gesprek durfde ik mijn volledige verhaal/manuscript direct met je te delen. Ik wil je ontzettend bedanken voor je zorg en betrokkenheid. Ik twijfel geen seconde om jou aan iedereen aan te bevelen! Stap 3 is het vinden van een uitgever die je verhaal voelt en het aandurft het uit te geven. Daar ben ik nog niet in geslaagd en alle tips zijn welkom! Dank je wel Susan Moonen!"

Schrijfcoaching door Moonen Media? 

Ook je boek uit je hoofd op papier krijgen? Bel, app of mail me even op info@moonenmedia.nl of 06 520 711 71. Of stuur rechtstreeks een bericht via het contactformulier. Dan neem ik dezelfde werkdag contact met je op en plannen we een persoonlijke videomeeting in om kennis te maken.