Zes boeken, 100+ klanten, een flexplek en 5 jaar ondernemen later was het hoog tijd voor

een eigen ruimte in de vorm van een sfeervol kantoor waar mensen welkom zijn, we samen kunnen werken en de energie van de anderen in het pand voelbaar is. Het is de plek vanwaaruit ik mijn onderneming bewust vormgeef. En dat betekent schaalbaar zijn maar niet té, zodat we volop aandacht aan onze klanten kunnen blijven geven.

Alvast een rondleiding van 15 seconden in ons kantoor? 


Ontmoet
Ondernemen is doelen nastreven, elkaar aan durven spreken op gemaakte afspraken en vooral heel dichtbij de kern blijven van hetgeen je intrinsiek drijft. Vrijheid, op afstand samenwerken, elkaar persoonlijk ontmoeten wanneer nodig en vanuit positiviteit samen leren. Dát is het soort groei waar ik warm voor loop. Ik ben ontzettend blij met de kanjers die Moonen Media inmiddels versterken: ontmoet onze kwaliteitsgerichte copywriters en professionele partners in grafische vormgeving.

Ook online een upgrade
Naast een nieuwe fysieke ontmoetingsplek was ook online het moment daar voor vernieuwing: een nieuwe huisstijl en dito website.  Pure aandacht, waarde toevoegen en samen mooie dingen maken: daar gaan we voor. 

Dank voor je aandacht. 
Geniet van de zon dit weekend! 

Hartelijke groet, 
Susan Moonen

PS Alvast een rondleiding van 15 seconden in ons kantoor?