Vraag je klanten om Google Reviews voor meer zichtbaarheid online

Check jij zelf ook vaak even het aantal gegeven sterren in Google of Trustpilot voor je die vakantie boekt of dat product koopt? Vaak doe je het onbewust om snel te toetsen hoe betrouwbaar de partij is waar je overweegt zaken mee te doen. Ik zet het sinds kort in voor Moonen Media en deel graag mijn positieve ervaring hierin met je. 

Zet Google Reviews in om je klanten vertrouwen in je bedrijf te geven
Het levert aanvullende inzichten op over de tevredenheid van je klant en is eenvoudig in je werkproces in te bouwen. Het is prettig om te lezen hoe blij klanten met je oplossing voor hun probleem zijn en het geeft je een opening naar relaties die minder sterren geven of niet reageren op je verzoek.

Aandacht voor ontevreden klanten
Die zijn immers minstens net zo interessant als de mensen die wél reageren. Wanneer je het goed aanpakt, dan vormt het een mooie gespreksopening. Past je dienstverlening niet meer? Zijn ze je vergeten? Zijn ze ontevreden, en waar ligt dat dat aan? Door op die open manier het gesprek met je klanten aan te gaan verfijn en verbeter je je aanbod steeds verder. Of je neemt, op een positieve manier, afscheid van elkaar omdat vraag en aanbod niet (meer) op elkaar aansluiten. 

Beter scoren
Wanneer je 'ghostwriter managementboek' intikt, dan vind je Moonen Media als 7e  zoekresultaat, op pagina 1. We geven geen geld uit aan Google Ads, maar zorgen wél continu voor relevante content vanuit verschillende kanalen: social media, Google, de website etc. En reviews. Beter scoren in Google blijft een soort black box: wat vandaag werkt, lijkt morgen alweer achterhaalt. Maar één ding is in al die jaren hetzelfde gebleven: relevant zichtbaar zijn werkt. 

Ervaar het zelf
Ik nodig je bij deze van harte uit om zélf een review over onze samenwerking te schrijven. Mocht je dit verzoek al eens persoonlijk van me ontvangen hebben, neem het dan voor kennisgeving aan. Hulp nodig om dit thema of je zichtbaarheid online vanuit een doordacht plan op te gaan pakken? Bel, app of e-mail gerust even naar info@moonenmedia.nl of 06 520 711 71. We kijken uit naar je bericht.